Jäsenetuja

Saimme kesän kynnyksellä uuden jäsenedun!

FysioBalanssi tarjoaa
Oulun Selkäyhdistyksen jäsenille
fysioterapiapalveluista vähintään 3 x hoitosarjoista
jokaisesta hoitokerrasta 5 € alennuksen sekä
tuotteista 10-20 % alennus.

Soita 040 183 4711 ark. klo 10-15 tai lähetä teksitiviesti tai sähköposti: info@fysiobalanssi.fi

-Erik Ft Liisa Alapiessa

Oulun Unikulman tuotteista -15 % alennus Oulun seudun Selkäyhdistyksen jäsenille.NAP+TEEKKI tarjoaa Oulun seudun Selkäyhdistyksen jäsenille mahdollisuuden kokeilla naprapatiaa, fysio-, jalka- tai harjoitusterapiaa - 50 % hintaan. Etu koskee kahta ensimmäistä hoitokertaa. Seuraavat kerrat - 10 %. Hieronnasta 10 % alennus. Edut ovat käytettävissä kaikille samassa taloudessa asuville. fysioterapialähetteellä KELA-korvaus fysioterapia- ja parapatiahoidoista.

Kuntosali HealthEx tarjoaa 10 % alennuksen sopimuksesta Oulun seudun Selkäyhdistyksen jäsenille. Edun saa näyttämällä Selkäliiton jäsenkortin. Saat tarkempaa tietoa yhdistyksen pj Kimmo Rundströmiltä.