Menneet tapahtumat

Menneitä tapahtumia:

  • la 16.9. klo 10-17 ja su 17.9. klo 10-16 osallistuimme Seniori – messuille Oulu-hallissa. Meillä on esittelypöytä, jossa esitteitä ja henkilö paikan päällä. Kävijöitä oli runsaasti.        KIITOS !

 

Selkäliiton Vertaistukikoulutus, peruskurssi 2.9.23

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkki koulutukseen: https://selkakanava.fi/selkaliitto/koulutukset/koulutukset-yhdistyksille 

Sinustako verkkovertaisohjaaja?

Selkäliiton Vahvistu vertaisuudesta verkossa -hanke etsii vertaisohjaajia selkä- ja niskaoireisten verkkovertaistukiryhmiin ja -tilaisuuksiin.

 Oletko jo sopeutunut omiin selkä- tai niskaoireisiisi ja kiinnostunut toimimaan hankkeen verkkovertaistukiryhmien tai verkkotilaisuuksien vapaaehtoisena vertaisohjaajana?

Vertaistukijana verkkoryhmässä toimiminen on antoisaa, eikä se edellytä erityisosaamista.

 ”Vertaisryhmän ohjaaminen antaa yhtä paljon kuin ottaa. Kun huomaat muiden hyötyvän ryhmästä, se kasvattaa omaa merkityksellisyyden ja voimaantumisen tunnetta. Ryhmän ohjaaminen ei ole mitään ydinfysiikkaa vaan rentoa keskustelevaa yhdessäoloa. Teams on helppokäyttöinen ja sen käyttämisen oppii nopeasti.” – Ryhmänohjaaja Rita 

Vertaistuen peruskurssin käytyäsi hanke kouluttaa sinut verkkovertaisohjaajaksi, ja toimintaa suunnitellaan yhdessä muiden vertaistukijoiden ja selkäyhdistysten kanssa. Hanke tarjoaa tukea ja valmista materiaalia verkkovertaistukiryhmien ja -tilaisuuksien suunnitteluun, markkinointiin ja toteuttamiseen.

Lisätietoja: hankekoordinaattori Johanna Laine, johanna.laine@selkaliitto.fi, puh. 050 4325 190

Sykäys-tapahtuma 19.4.2023 klo 12.00–15.00, Kumppanuuskeskus Kansankatu 53, Oulu. Yhdistyksellä infopöytä ja ryhtimittaus

Liikuntatapahtuma, jäsenilta: Jooga lempeänä liikuntamuotona la 20.5.2023 klo 13–15, Heinätorin koulu, Torikatu 45, Oulu. Ohjaajana Minna Arvila, jooganopettaja SJL®.

Lyhyt alustus joogasta, reilun tunnin mittainen harjoitus ja keskustelu. Harjoitus on lempeää hathajoogaa Suomen Joogaliiton oppien mukaan. Se sopii kaikille, koska jokainen on vapaa tekemään sen minkä pystyy ja jättämään loput väliin. Joogaharjoitusta tehdään makuulla, istuma-asennossa ja seisten. Ota mukaan jooga- tai jumppamatto, joustava vaatetus (esimerkiksi verkkarit ja t-paita), lämmin pusero tai viltti loppurentoutusta varten, villasukat tarvittaessa. Harjoitusta tehdään avojaloin tai sukkasillaan. Lisätietoja voit kysyä Minnalta: minna.arvila@auroora.fi.

Tosimiehen selkäpilates:

Kevään 2023 viimeinen pilates to 20.4.2023 Raksilan uimahallin judosalissa.

Ohjaajana Jukka Autio