Jäsenkirje 1/2021

31.1.2021

Oulun seudun Selkäyhdistys ry

Hyvä jäsen

Vuosi on vaihtunut. Luminen talvi ja vaihtelevat lämpötilat ovat olleet suotuisat talven kannalta.

Järjestötoiminta on alkanut kaupungin asettamista rajoitteista huolimatta.

Vuonna 2020 yhdistystoiminta oli hankalaa koronan tuomien rajoitteiden vuoksi. Kaikki järjestöt joutuivat noudattamaan niitä kokoontumisten suhteen.

19.11.2020 pidettiin yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous. Hallitus jatkaa vuonna 2021 muuten entisessä kokoonpanossa, mutta hallitustyöskentelyyn saatiin kaksi uutta jäsentä, Arto Ojala ja Raija Airio. Onnittelut heille!

Yhdistys kehittää tulevana vuotena etäyhteyksien luomista. Pyrimme ottamaan käyttöön Zoom-etäluennot ja jäsenillat, ellei paikan päällä voi osallistua. Kumppanuuskeskus tulee jatkossakin toimimaan jäseniltojen ja etäyhteyden pitopaikkana.

Selkäliitton luentoja, koulutuksia ja verkkovertaistunteja tarjottiin viime vuonna etäyhteydellä. Niihin osallistuttiin aktiivisesti myös Oulusta. Ne jatkuvat, joten seuraa sekä OSSYn että Selkäliiton ilmoittelua eri viestimissä.

Selkäliiton uuden strategian keskiössä on selän hyvinvoinnin edistäminen liikkuen. Liiton uusi teema ”Liikkuva selkä kantaa kauas” kannustaa jokaista liikkumaan arjessa.

Jäsenillat ovat torstaisin klo 18.00 (28.1. peruttu) 25.2., 25.3., 29.4. ja 27.5. Kumppanuuskeskuksessa.

Jumpat ja Tosimiehen selkätreeni (to klo 16 Raksilan. uimahallin judosali) alkavat rajoitteiden loputtua.

Myös SelkäTsemppi-iltoihin voi tulla peruutuksia koronarajoitusten johdosta.

Jäsenhankintaan toivotaan teiltä kaikilta yhteistyötä. Vuoden 2020 lopussa oli 259 jäsentä.

Jäsenmaksu pysyy tänäkin vuonna 20€/jäsen. Hyvä Selkä - lehti kannetaan kotiin neljä kertaa vuodessa.

Lisätietoa toiminnasta kotisivuilla:

Facebookissa ja Forum24-lehden ToimintaForumissa.

Selkäterveisin

Kimmo Rundström