Jäsenkirje helmikuu 2022

25.2.2022

Hyvä Ossy:n jäsen

Tietoa kevään tapahtumista ja vähän muustakin.

Korona alkaa hellittää ja saamme taas järjestää toimintaa entiseen malliin. Tietoa liikuntaryhmistä:

Yksi SELKÄILTA oli jo ja seuraava on to 17.3.22 klo 18 Kumppanuuskeskuksessa. Silloin Ulla Virrankoski Oulun kaupungin liikuntatoimesta kertoo sen tarjonnasta ja ohjaa Asahi-kokeilun. Huhtikuulle on suunnitelmissa tietoa faskiaharjoittelusta.

Kevätkokous on maaliskuun 28. klo 17. Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkona 13.4.22 klo 18 kirurgi Anna  Sandbacka luennoi jalkojen ja selän yhteydestä selkäsairauksiin Aleksinkulman juhlasalissa. Varmasti hyödyllistä tietoa ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen.

Korona-aikana oli jo painetta jäsenmaksun korottamiseen, mutta emme silloin halunneet sitä tehdä, koska toiminta oli rajoitettua. Sinä aikana mm. Selkäliiton osuus jäsenmaksusta nousi ja vuokra- ja siivouskustannukset kasvoivat. Toivomme, että haluat edelleen tukea toimintaamme tiedon jakamiseksi ja toiminnan järjestämiseksi selkäasioissa.

Ideat ja toiveet toiminnan järjestämiseksi ovat tervetulleita!

Kivutonta ja kaunista kevättä toivottaen

Ossyn hallitus