Sinustako verkkovertaisohjaaja ?

17.6.2023

Selkäliiton Vahvistu vertaisuudesta verkossa -hanke etsii vertaisohjaajia selkä- ja niskaoireisten verkkovertaistukiryhmiin ja -tilaisuuksiin.

Selkäliiton Vahvistu vertaisuudesta verkossa -hanke etsii vertaisohjaajia selkä- ja niskaoireisten verkkovertaistukiryhmiin ja -tilaisuuksiin.

Oletko jo sopeutunut omiin selkä- tai niskaoireisiisi ja kiinnostunut toimimaan hankkeen verkkovertaistukiryhmien tai verkkotilaisuuksien vapaaehtoisena vertaisohjaajana?

Vertaistukijana verkkoryhmässä toimiminen on antoisaa, eikä se edellytä erityisosaamista.

 ”Vertaisryhmän ohjaaminen antaa yhtä paljon kuin ottaa. Kun huomaat muiden hyötyvän ryhmästä, se kasvattaa omaa merkityksellisyyden ja voimaantumisen tunnetta. Ryhmän ohjaaminen ei ole mitään ydinfysiikkaa vaan rentoa keskustelevaa yhdessäoloa. Teams on helppokäyttöinen ja sen käyttämisen oppii nopeasti.” – Ryhmänohjaaja Rita

Vertaistuen peruskurssin käytyäsi hanke kouluttaa sinut verkkovertaisohjaajaksi, ja toimintaa suunnitellaan yhdessä muiden vertaistukijoiden ja selkäyhdistysten kanssa. Hanke tarjoaa tukea ja valmista materiaalia verkkovertaistukiryhmien ja -tilaisuuksien suunnitteluun, markkinointiin ja toteuttamiseen.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja täytä nettisivuilta löytyvä ilmoittautumislomake: https://selkakanava.fi/hanke/verkkovertaisohjaajille

Lisätietoja: hankekoordinaattori Johanna Laine, johanna.laine@selkaliitto.fi, puh. 050 4325 190